Welkom
Vastgelopen?
In de praktijk
Praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
Vastgelopen?
Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!
In de praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen.
Praktijk
Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Aanmelding

 

U kunt zich aanmelden door te bellen naar: 06 42 37 92 07.

Op dit moment (update 18-5-2022) is er helaas een aanmeldstop.

 

Bij aanmelding is een geldige verwijzing van uw huisarts of andere (arts) specialist noodzakelijk om aanspraak te kunnen maken op verzekerde zorg. Deze verwijzing moet gedateerd zijn vóór uw eerste gesprek met ons.

De verwijzing hebben wij nodig om bij uw zorgverzekeraar te kunnen declareren. Zonder geldige verwijzing zullen de kosten bij uzelf in rekening gebracht worden.

Verwijzingen kunnen helaas niet per Zorgmail naar ons gestuurd worden.

 

U wordt tevens verzocht uw legitimatiebewijs mee te nemen bij uw intakegesprek, omdat wij uw gegevens dienen te controleren voor uw dossier.

 

De duur van de behandeling zal afhankelijk zijn van de zgn. Zorgvraagzwaarte, die met behulp van de HoNOS+ wordt bepaald gedurende de intake. 

In de intake worden Uw klachten en hun context geinventariseerd. Als de intake is afgerond worden in een adviesgesprek met u de bevindingen en het behandelvoorstel besproken. Bij overeenstemming kan daarna de behandeling aansluitend starten.

 

Verslaglegging van de intake, van een evaluatie van de behandeling, of van het afsluiten ervan, wordt alleen met uw schriftelijke toestemming naar derden verstuurd.