Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

(update 18-02-2019) Er is een wachttijd van naar schatting 10-12 weken voor zowel Generalistische Basis GGZ als Specialistische GGZ.

 

We werken niet met een wachttijd tussen intake en start behandeling, waardoor na de intake, indien geindiceerd, de start van de behandeling min of meer aansluitend plaats vindt.

  

Ook kunt u de website www.psyzorgnijmegen.nl raadplegen voor een behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ. Op deze website vindt u vrijgevestigde collega's in de regio Nijmegen die mogelijk (eerder) plek voor u hebben.

Uiteraard kunt u voor meer opties ook overleggen met uw huisarts / verwijzer.

 

Indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

 

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met ons secretariaat op 024-3888323.