Welkom
Vastgelopen?
In de praktijk
Praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
Vastgelopen?
Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!
In de praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen.
Praktijk
Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

 

Praktijk Hopman hanteert geen wachtlijst; als u zich aanmeldt wordt op dat moment bekeken of er plek is, en op welke termijn. Mocht er geen plek zijn op redelijke termijn, dan zult u worden terugverwezen naar uw verwijzer.

 

Update 18 mei  2022:

Op dit moment geldt een aanmeldstop voor zowel de S-GGZ als de GB-GGZ.

 

 

Als praktijk Hopman plek heeft binnen een redelijke termijn dan geldt het volgende:

wij werken niet met een wachttijd tussen intake en start behandeling, waardoor na de intake, indien geindiceerd, de start van de behandeling zo goed als aansluitend plaats vindt.

  

Indien u onverhoopt niet voor ons kiest, kunt u de website www.psyzorgnijmegen.nl raadplegen voor een behandeling binnen de Generalistische Basis GGZ. Op deze website vindt u vrijgevestigde collega's in de regio Nijmegen. 

Uiteraard kunt u voor meer opties ook overleggen met uw huisarts / verwijzer.

 

Indien u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).