Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Klachtenreglement

We streven naar kwaliteit in onze behandelingen en tevredenheid bij onze cliënten. We doen ons uiterste best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Als u vindt dat we in onze dienstverlening aan u tekortschieten dan willen we dat graag van u horen. Bij het afsluiten van uw behandeling ontvangt u van ons een tevredenheidsenquête waarin u uw bevindingen kunt weergeven. Wij hopen met uw opmerkingen onze dienstverlening steeds op peil te kunnen houden.

Indien u ontevreden bent over uw behandeling of therapeut wordt u verzocht dit kenbaar te maken aan uw therapeut. Deze zal dan met u bespreken wat er gedaan kan worden om uw bezwaren weg te nemen. Mocht een gesprek met uw therapeut niet mogelijk zijn dan kan een gesprek met de praktijkhoudster, mw. drs. I. Hopman, of met de klachtencommissie wellicht uitkomst bieden. Zij zullen dan samen met u onderzoeken welke oplossingen mogelijk zijn.

Heeft dit naar uw idee onvoldoende resultaat dan kunt u contact opnemen met de externe en onafhankelijke Geschillencommissie Zorg Algemeen.

Voor meer informatie hierover kijkt u op: https://www.degeschillencommissiezorg.nl