Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Hopman Praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie BV is een praktijk voor ambulante Generalistische Basis GGZ (voorheen eerstelijns psychologie) en Gespecialiseerde GGZ (voorheen psychotherapie)voor volwassenen.

De praktijk is in 1998 opgericht door mw. drs. I.C.W. Hopman, tevens huidige eigenaar.

Sinds mei 2007 is de praktijk een BV.

Sinds de start van de praktijk, in 1998, heeft er een groei plaatsgevonden, mede dankzij de goede samenwerking met diverse huisartsen, bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkenden en andere collega's uit het veld.

Ons team bestaat momenteel uit 3 ervaren psychologen, te weten: 2 klinisch psychologen/psychotherapeuten en één GZ psycholoog.

De praktijk beschikt over alle benodigde BIG registraties en een registratie bij de LVE/NIP. Ook is de praktijk aangesloten bij enkele beroepsverenigingen.

Sinds 1 november 2016 zijn alle behandelaren in het bezit van een goedgekeurd kwaliteitsstatuut. Dit statuut is op verzoek inzichtelijk in de praktijk.