Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Afmelden

Bij te laat afmelden (binnen 24 uur voor uw afspraak) dan wel afwezig zijn zonder bericht, ongeacht de reden, krijgt u van ons zelf de factuur voor dit gesprek. Het tarief hiervoor is 75,00. U kunt deze niet indienen bij uw zorgverzekeraar.

 

Indien gewenst kunt u op het tijdstip van de oorspronkelijke afspraak (tenzij anders overeengekomen) gebruik maken van een telefonisch consult ter vervanging van deze afspraak. U dient hiervoor zelf contact op te nemen met uw behandelaar.

 

Afmeldingen dienen uitsluitend via het secretariaat plaats te vinden.

U kunt uw afmelding altijd inspreken op onze voicemail (024-3888323) of een email sturen naar ons secretariaat, secretariaat@hopmanpt.nl, ook in het weekend of 's avonds.