Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Betalingsvoorwaarden

Er wordt (indien van toepassing) maandelijks gefactureerd, waarbij u wordt verzocht uw factuur binnen 14 dagen te voldoen. Indien er 14 dagen na verzending van deze factuur geen betaling heeft plaatsgevonden krijgt u van ons een herinneringsfactuur. Mocht deze na 14 dagen nog niet zijn voldaan dan ontvangt u van ons een aanmaning, waaraan administratiekosten zijn verbonden. Als ook deze aanmaning na een periode van 7 dagen niet wordt voldaan ontvangt u een ingebrekestelling, wederom verhoogd met administratiekosten. Indien ook hierna betaling uitblijft geven wij na nogmaals 7 dagen uw openstaande factuur uit handen aan incassobureau MediCas; zij zullen de verschuldigde factuur daarna bij u innen. Alle bijkomende kosten voortvloeiend uit het inschakelen van het incassobureau zullen bij u in rekening gebracht worden.