Welkom
In de praktijk
Vastgelopen?
praktijk
Vragen???
Welkom
Welkom op de website van Praktijk Hopman, praktijk voor Cognitieve Gedragstherapie
In de praktijk
Vastgelopen?
Bent u in een persoonlijk doolhof terecht gekomen en blijft u maar in kringetjes rondlopen? Wij kunnen u helpen eruit te komen.
praktijk
De praktijk is centraal gelegen, op korte afstand van zowel het centrum als de ziekenhuizen. Parkeren kan voor de deur en is gratis.
Vragen???
Heeft u na het bekijken van deze website nog vragen? Neemt u gerust contact op met ons secretariaat, wij staan u graag te woord!

Expertise

Het is mogelijk een expertise of uitgebreid diagnostisch onderzoek bij ons aan te vragen. Hierbij wordt uitgebreid gekeken naar zowel de klachten waar u last van heeft als naar wat mogelijk aanleidingen hiervoor zijn en wat uw klachten in stand houdt. Daarnaast kan, indien gewenst, aanvullend persoonlijkheidsonderzoek worden uitgevoerd.


Op basis van gedegen diagnostiek bepalen wij welke behandeling geïndiceerd is; in overleg met de cliënt wordt het definitieve behandelplan bepaald. Vanuit onze nuchtere, maar ook efficiënte en wetenschappelijke visie en werkwijze begeleiden wij cliënten bij het bereiken van klachtenreductie, weer grip krijgen op het leven en reïntegratie in het werk.